پیام فارس

آخرين مطالب

تعطیلی ادارات استان فارس فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات شیراز تعطیل است؟ اجتماعي

تعطیلی ادارات استان فارس فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات شیراز تعطیل است؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - صفحه اقتصاد - بر اساس اخبار منتشر شده از سوی منابع آگاه و پیش‌بینی‌های سازمان محیط زیست درباره آلودگی هوا ، احتمال تعطیلی ادارات دولتی، بانک‌ها و مؤسسات وابسته به دولت در تهران و برخی کلانشهرهای کشور برای فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 وجود دارد. این تصمیم که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است، عمدتاً به دو دلیل افزایش شاخص آلایندگی هوا در روزهای اخیر و همچنین ضرورت مدیریت مصرف انرژی در آستانه فصل گرم سال در دست بررسی می‌باشد.
نظر به اینکه در هفته‌های اخیر شاهد افزایش غلظت ذرات معلق در هوای تهران و چندین شهر بزرگ بوده‌ایم، کمیته اضطرار آلودگی هوا در جلسه امروز خود احتمال صدور دستور تعطیلی مراکز اداری غیرضروری را مورد ارزیابی قرار داده است. از سوی دیگر، با توجه به رشد مصرف برق در روزهای گذشته و لزوم پیشگیری از خاموشی‌های احتمالی در ماه‌های آینده، موضوع کاهش فعالیت‌های اداری به عنوان یکی از راهکارهای کوتاه‌مدت در دستور کار قرار گرفته است.
در صورت تصویب نهایی این طرح، احتمالاً کلیه ادارات دولتی، بانک‌ها، سازمان‌های وابسته به وزارتخانه‌ها و همچنین دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دولتی در محدوده شهرهای تحت تأثیر فردا تعطیل خواهند بود.
البته خدمات ضروری و اورژانسی مانند بیمارستان‌ها، مراکز امنیتی و نظامی، آتش‌نشانی و مراکز ارائه خدمات پایه همچنان فعال خواهند ماند.
شهروندان ساکن در استان فارس و ساکنان کلانشهرها می‌توانند برای دریافت آخرین اطلاعیه در این خصوص تا ساعات پایانی امروز به سایت رسمی استانداری فارس، وزارت کشور و سازمان محیط زیست مراجعه نمایند. همچنین پیام‌های هشداری از طریق سامانه‌های پیامکی وزارت ارتباطات و رسانه‌های جمعی به صورت رسمی منتشر خواهد شد.
توصیه می‌گردد کارمندان و مراجعه‌کنندگان به ادارات دولتی پیش از حرکت در روز یکشنبه، از وضعیت تعطیلی اطمینان حاصل نمایند. در صورت تأیید تعطیلی، شهروندان می‌توانند بسیاری از خدمات بانکی و اداری را به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه‌های الکترونیکی مانند همراه بانک‌ها، درگاه‌های خدمات دولت الکترونیک و اپلیکیشن‌های موبایلی دریافت نمایند.
این تعطیلی احتمالی که بیشتر با هدف کاهش ترددهای غیرضروری و در نتیجه کاهش آلاینده‌های خودرویی و همچنین صرفه‌جویی در مصرف انرژی برق اعمال می‌شود، می‌تواند تأثیر مثبتی بر بهبود کیفیت هوا و مدیریت بهتر منابع انرژی در کشور داشته باشد. در عین حال، انتظار می‌رود مسئولین مربوطه برنامه‌های بلندمدت‌تری برای مقابله با معضل آلودگی هوا و مدیریت مصرف انرژی در کشور ارائه نمایند.
برای دریافت به‌روزترین اخبار در مورد تعطیلی ادارات فردا، وضعیت آلودگی هوا و برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی، توصیه می‌شود صفحه خبری ما را به صورت منظم دنبال نمایید. هرگونه تغییر در تصمیم‌گیری‌های مربوط به تعطیلی فردا، بلافاصله از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد .
مطالعه بیشتر: اخبار تعطیلی ادارات کشور 7 بهمن 1403 | ادارات و بانک های کدام استان یکشنبه 7 بهمن ماه 1403 تعطیل است؟

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

دست دوستی سعودی

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

تاثیرات مغزها در بدن انسان

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

نجات در دل تاریکی؛ عملیات 10 ساعته برای بازگرداندن 19 کوهنورد گرفتار در کندازی

وزیر راه و شهرسازی:پروژه 234 واحدی مسکن نایین تعیین تکلیف شد

روسیه و اوکراین 500 اسیر جنگی را مبادله کردند

وحید نام‌نیک سرپرست مدیرعاملی پتروشیمی صدف شد

تبادل مجدد اسرا بین روسیه و اوکراین

تقدیر از مبلغ هجرت روستای حاجی آباد تویسرکان

امام جمعه شیراز: خوب فهمیدن سعدی در گرو آشنایی با وحی، قرآن و حدیث است

نوکری حضرات معصومین (ع) بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است

وزیر میراث‌ فرهنگی: سعدی، سفیر صلح ایران در جهان

تجلیل جهانی از سعدی در شیراز

آغاز بیست و هشتمین پاسداشت جهانی استاد سخن در شیراز

میراث سعدی باید در همه ابعاد زندگی جاری شود

استاندار فارس: سعدی باید در مدرسه، مسجد و مدیریت بازآفرینی شود

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

عبور از دوقطبی مذاکره

فرق فیبروم و آندومتریوز چیست؟

از چه زمانی فرد وارد سالمندی می شود؟

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

تبادل 246 سرباز اسیر میان روسیه و اوکراین + فیلم

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، شنبه 30فروردین +ساعت اکران دایناسور در تهران

246 اسیر اوکراینی با 246 اسیر روس تبادل شدند

خانواده اسیران اسرائیلی برای شرکت در تظاهرات گسترده فراخوان دادند

سهل‌انگاری، عامل پنج آتش‌سوزی در یک روز

درک سعدی مستلزم آشنایی با حکمت‌های ایرانی و اسلامی است

میانجیگری امارات جواب داد؛ تبادل 492 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

ثبت‌نام کتاب‌های درسی آغاز می‌شود

نه یک رام و نه دو رام، کمبود اونم هفت رام!!

تبادل 492 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

معامله 135 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

وزیر میراث فرهنگی وارد شیراز شد

بهترین اذکار برای قنوت نماز از زبان اهل بیت

برگزیدگان مسابقات به اردوی چند روزه شیراز، اعزام شدند

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان